x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali, atac dur la Gică Popescu: "Parcă ar fi o paiaţă!"

Becali, atac dur la Gică Popescu: "Parcă ar fi o paiaţă!"

28 Iul 2013   •   12:16
Becali, atac dur la Gică Popescu: "Parcă ar fi o paiaţă!"
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Ioan Becali a comentat declaraţiile lui Gică Popescu despre cooptarea lui Anghel Iordănescu la FRF. Impresarul crede că fostul internaţional Gică Popescu a greşit anunţând că Piţurcă îl va avea şef pe Iordănescu atunci când el va ajunge preşedintele Federaţiei.

"Cred că e o declaraţie făcută în pripă, pînă la alegeri mai sînt 11 luni, ar fi avut mult timp să se gîndească. Cunoscîndu-l bine pe Piţurcă şi ştiind că nu va accepta, Gică Popescu ar fi trebuit să spună că Iordănescu va face parte din echipa mea şi punct. Sau, şi mai mult, că Iordănescu va fi consilierul meu personal, deşi cred că era prea mult. Cum a spus-o aşa, înseamnă că nu mai e preşedintele FRF, ci Iordănescu este, iar el este o paiaţă", a spus Giovanni la Dolce Sport.

Impresarul n-a fost surprins de reacţia selecţionerului, care a anunţat că nu va accepta niciodată un şef la naţională:

"Nici nu mă aşteptam la altceva de la Piţurcă. Gică Popescu a fost lipsit de diplomaţie, ar fi trebuit să spună vom vedea dacă ne calificăm, dacă mergem la baraj, trebuia să mai aştepte pînă la iarnă", a mai spus Ioan Becali.

"Nimeni nu va fi șeful meu la echipa națională în plan tehnic, profesional! Am și eu experiență, am ani mulți la echipa națională, am staff-ul meu, rezultate au fost pe parcursul mandatelor mele, deci nu am nevoie de șef. Nu știu ce se va întâmpla, colaborare poate să existe, pe Gică Popescu l-am avut jucător, toți cei din staff-ul lui mi-au fost elevi, dar repet, mai e mult până la alegeri", a spus Victor Pițurcă la Dolce Sport, după ce Gică Popescu a afirmat că îl va pune pe Anghel Iordănescu director tehnic la echipa națională.

Fostul internațional Gheorghe Popescu a dezvăluit, în urma că două zile, că selecționerul Victor Pițurcă îi va răspunde direct lui Anghel Iordănescu, în cazul în care va fi ales șef la FRF.

"Anghel Iordănescu va fi alături de noi. M-am întâlnit cu dânsul acum câteva zile și a spus da. Dânsul va fi mâna mea dreaptă pe partea tehnică, va coordona absolut tot pe partea tehnică. Va avea în atribuțiuni și echipa națională mare, va fi șeful părții tehnice, inclusiv șeful lui Pițurcă. Va fi numărul 1 pe partea tehnică", a spus Popescu.

×