x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali îl face praf pe Szekely: "Jucător de divizia C! Au mai fost nişte ‹mortăciuni›!"

Becali îl face praf pe Szekely: "Jucător de divizia C! Au mai fost nişte ‹mortăciuni›!"

20 Mar 2011   •   11:07
Becali îl face praf pe Szekely: "Jucător de divizia C! Au mai fost nişte ‹mortăciuni›!"
Sursa foto: /Intact Images

Nemulţumit de egalul obţinut de Steaua în meciul cu SC Vaslui, dar şi de evoluţia unora dintre jucători, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă seară, că roş-albaştrii păstrează încă şanse la titlu, însă nu are echipă, dându-l de exemplu în acest sens pe Janos Szekely.

"Şanse la titlu mai sunt, dar problema este că nu avem echipă, nu ai cu cine, dacă acolo, pe partea stângă, nu ai un jucător care să te ajute. Iar noi l-am avut pe Szekely, care a jucat mai mult împotriva noastră. Este ca un jucător de Divizia C. Au trecut toate baloanele pe lângă el. Cum să pierzi toate baloanele aşa?! El şi Brandan. Au mai fost nişte ‹mortăciuni›!"... Dacă era Tănase, mai aveam noi vreo problemă în seara asta?", a tunat Becali la sfârşitul meciului.

Gigi Becali consideră că Steaua a fost peste adversara sa, dar a subliniat că este nevoie şi de valoare pentru a obţine o victorie. "Nu prea am ce să zic după partida asta, fotbalul este fotbal. Se mai întâmplă şi lucruri de-astea. Am fost peste ei, însă fotbalul nu se joacă doar cu atitudine, trebuie să ai şi valoare ca să câştigi. Aţi văzut ce înseamnă valoare. Prinzi mingea şi dai gol. Valoare înseamnă să dai gol atunci când ai ocazia", a explicat el.

Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, meciul susţinut în compania echipei FC Vaslui, în etapa a XXII-a a Ligii I. Pentru Steaua a marcat Nicoliţă '51, iar pentru FC Vaslui a înscris Adailton '80.

×