x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali: Ştiu multe despre Dragomir, dar nu vreau să-i fac rău. Şeful LPF: Dacă vorbeşte el, o fac şi eu!

Becali: Ştiu multe despre Dragomir, dar nu vreau să-i fac rău. Şeful LPF: Dacă vorbeşte el, o fac şi eu!

28 Oct 2011   •   08:59
Becali: Ştiu multe despre Dragomir, dar nu vreau să-i fac rău. Şeful LPF: Dacă vorbeşte el, o fac şi eu!

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal l-a amenintat pe Gigi Becali cu dezvaluiri senzationale. Atacul lui Dumitru Dragomir vine dupa ce Gigi Becali a declarat ca stie multe despre seful Ligii, dar ca nu va vorbi pentru a nu-i face rau acestuia.

Dumitru Dragomir considera ca Gigi Becali a distrus fotbalul romanesc. Mai mult, Mitica il ameninta pe Becali si spune ca daca acesta din urma va continua cu atacurile la adresa sa, va incepe sa faca dezvaluri despre patronul Stelei.

"Nu m-a surprins rezultatul Stelei! La comportamentul pe care il are patronul de acolo, echipa nu are cum sa faca performanta. El iese la televizor si tipa sa plec eu de la Liga, dar el a distrus fotbalul romanesc. El da verdicte, in curand o sa fac si eu o pledoarie impotriva lui. Nu-l dau in judecata, dar daca vorbeste el, vorbesc si eu. Eu nu am ce pierde" , a declarat Dumitru Dragomir la GSP TV.

"Trei minute am stat ieri la DNA. Procurorii au fost extraordinar de politicosi, nu am dialogat nici macar o fraza cu ei. Au vorbit cu avocatul meu, mi-au dat materialul si am plecat" , a mai spus Dragomir, in legatura cu vizita de ieri de la sediul DNA.

×