x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Bogdan Andone, antrenorul etapei în Superligă

Bogdan Andone, antrenorul etapei în Superligă

de Redacția Jurnalul    |    06 Feb 2024   •   16:15
Bogdan Andone, antrenorul etapei în Superligă
Sursa foto: Captura Youtube

Antrenorul Bogdan Andone a fost desemnat de Liga Profesionistă de Fotbal antrenorul echipei ideale a a etapei a 24-a a Superligii, după ce acesta și-a condus echipa, FC Botoșani, la o victorie cu 2-1 în meciul cu Poli Iași, echipa sa părăsind ultimul loc al clasamentului după foarte multă vreme.

Patru echipe, CFR Cluj, FC U Craiova 1948, UTA Arad și Universitatea Craiova au reușit în această rundă să aducă în cel mai bun unsprezece câte doi jucători. Cu toate acestea echipa etapei este una dintre cele mai omogene ale sezonului, din punct de vedere al echipelor reprezentate (8).

Echipa ideală a etapei a 24-a:

Portar

Răzvan Sava (CFR Cluj) - Intervenţiile tânărului portar, dintre care trei decisive, au avut un rol important în victoria reuşită de clujeni pe „Ilie Oană".

Fundaşi

Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) - A avut o prestaţie consistentă. Urcările lui în atac au pus presiune pe adversari.

Ionuţ Larie (Farul Constanța) – Şi-a mobilizat excelent colegii, făcându-i să creadă că pot pleca neînvinşi. A ajuns la şapte goluri marcate.

Alexandru Benga (UTA Arad) - Căpitanul arădenilor a fost ca un zid în faţa adversarilor. Şi-a condus echipa spre un nou succes.

Matheus Mascarenhas (FC U Craiova 1948) - O evoluţie solidă în partea stângă. A participat la primul gol înscris de olteni.

Mijlocaşi

Baba Alhassan (FCSB) - A fost la înălţime pe toată durata partidei. A devenit primul jucător care a marcat pentru două echipe în ediţia curentă (un gol pentru FCSB / două goluri pentru FC Hermannstadt).

Alexandru Creţu (Universitatea Craiova) - Mijlocaşul Universităţii Craiova a înscris pentru a cincea oară în campionatul curent, în care mai are şi două pase decisive.

Kader Keita (CFR 1907 Cluj) - A marcat golul care a readus-o pe CFR în joc, reuşita sa fiind una de mare calitate.

Atacanţi

Juan Bauza (FC U Craiova 1948) - Pe lângă golul fabulos reuşit, a participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de craioveni.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bogdan andone echipa etapei superliga