x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Bonfim şi Ricardo, amendaţi cu un sfert din salariu

Bonfim şi Ricardo, amendaţi cu un sfert din salariu

15 Apr 2011   •   15:08
Bonfim şi Ricardo, amendaţi cu un sfert din salariu
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a anunţat în această după-amiază că brazilienii Bonfim şi Ricardo, trimişi la echipa a doua de antrenorul Sorin Cârţu după ce au plecat din cantonament în noaptea de după meciul cu Oţelul, vor fi amendaţi drastic de club.

"Bonfim a venit să-şi ceară iertare, dar astă nu e un gest pe care să-l ierţi, e hoţie! A vrut să vină şi Ricardo, dar nu l-am primit. El l-a îmbârligat şi pe Bonfim. Ăsta măcar şi-a dat viaţa pe teren, poate o să aibă un tratament preferenţial, dar oricum vom lua măsuri drastice cu amândoi, astfel de gesturi pot strica o echipă. Probabil îi vom amenda 25% din salariu. Nu mă voi băga peste decizia lui Cârţu de a-i trimite la echipa a doua", a spus Becali după ce a discutat cu Bonfim.

Escapada celor doi brazilieni a avut loc în noaptea de după Steaua - Oţelul, scor 1-0. În această dimineaţă conducerea a decis trimiterea lor la echipa secundă pe termen nelimitat şi e puţin probabil că ei vor mai reveni la pregătirile primei echipe până la finalul sezonului.

×
Subiecte în articol: steaua fotbal intern