x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cazarma Steaua

Cazarma Steaua

de Mihai Igirosanu    |    15 Noi 2011   •   21:00
Cazarma Steaua

Cristi Tanase si ceilalti petrecareti din lotul Stelei au primit, ieri, o veste foarte proasta din partea antrenorului Ilie Stan. Afland ca mai multi jucatori au profitat din plin de intrerupe­rea campionatului, pierzandu-si cateva nopti prin baruri sau cluburi, tehnicianul "ros-al­bastrilor" a decis sa-i inchida in cantonament.

Desi meciul din urmatoarea etapa a Ligii 1, de la Piatra-Neamt, cu Ceahlaul, este programat abia duminica seara, Ilie Stan i-a anuntat ieri-seara pe jucatori ca sunt obligati sa intre in can­tonament. "Trebuie sa recuperam noptile pierdute", si-a motivat antrenorul decizia, care pare a fi singura solutie pentru a-i tine pe elevii sai departe de tentatiile vietii.

El are si sustinerea patronului Gigi Becali. "N-ati vazut cum alergau belgienii aia in meciul cu Ro­ma­nia? Am sa ma duc in fata jucatorilor si o sa-i anunt ca sunt toti liberi sa plece daca vor. De acum inainte la Steaua nu va mai merge asa. Se vor face doar antrenamente tari, vreau ca jucatorii sa vomite de la atata efort, asa cum se intampla pe vremea lui Piturca", a explicat Becali.

×
Subiecte în articol: steaua bucuresti