x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ce a decis Nicolae Dică în cazul lui Alibec. Când va juca internaționalul român

Ce a decis Nicolae Dică în cazul lui Alibec. Când va juca internaționalul român

25 Oct 2017   •   07:55
Ce a decis Nicolae Dică în cazul lui Alibec. Când va juca internaționalul român

Nicolae Dică a trecut peste incidentul care l-a avut în prim plan pe Denis Alibec la finalul meciului FC Voluntari – FCSB, scor 0-0, în etapa a 14-a din Liga 1 Betano, iar antrenorul vicecampioanei României are planuri mari cu internaţionalul român.

Denis Alibec a fost exclus din lotul formaţiei FCSB, după ce a avut o reacţie nervoasă în momentul în care a fost înlocuit cu William De Amorim pe finalul meciului FC Voluntari – FCSB. Pe lângă excluderea din lot, internaţionalul român a fost amendat şi cu 25% din contractul de 300.000 de euro pe care îl încasează anual. După 10 zile în care s-a antrenat separat şi a pierdut meciurile cu Hapoel Beer Sheva, jucat în Israel, scor 1-2, şi cu ACS Poli Timişoara, scor 7-0, de pe „Arena Naţională”, Denis Alibec a fost reprimit în lot luni, 23 octombrie.

După ce l-a iertat pe Denis Alibec şi i-a transmis că poate reveni alături de coechipierii săi la prima echipă a FCSB-ului, Nicolae Dică a decis şi când se va baza pe serviciile atacantului în vârstă de 26 de ani. FANATIK.RO a aflat că antrenorul formaţiei „roş-albastre” se gândeşte să-l titularizeze pe Denis Alibec în meciul pe care FCSB îl va disputa pe terenul celor de la CS Universitatea Craiova, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, care va avea loc pe 29 octombrie, de la ora 20:45, dacă atacantul o să arate bine din punct de vedere fizic în săptămâna de dinaintea partidei. Acesta este motivul pentru care fostul jucător al FCSB-ului l-a chemat pe Alibec la prima echipă, acesta dorind să-l aibă sub supraveghere pe internaţionalul român.

×
Subiecte în articol: denis alibec nicolae dica