x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CFR Cluj a bătut Braga cu 3-1 şi este sigură de primăvara europeană. În Liga Campionilor sau în Europa League?

CFR Cluj a bătut Braga cu 3-1 şi este sigură de primăvara europeană. În Liga Campionilor sau în Europa League?

20 Noi 2012   •   23:56
CFR Cluj a bătut Braga cu 3-1 şi este sigură de primăvara europeană. În Liga Campionilor sau în Europa League?
Sursa foto: AFP/Intact Images

Ultimul meci pe teren propriu al campioanei României a coincis şi cu primul succes în faţa propriilor suporteri, CFR Cluj învingând Braga, scor 3-1, şi asigurându-şi măcar locul 3, cel care permite continuarea aventurii europene în Europa League.

 
Portughezii din Ardeal au fost, marţi seară, mai buni decât lusitanii autentici, iar Rui Pedro a făcut meciul vieţii, hat-trick-ul reuşit de acesta fiind primul marcat vreodată pentru o echipă românească în Liga Campionilor.
 
Scorul final a fost stabilit încă dinainte de pauză şi a fost perfect conservat în partea secundă, în care CFR, care a evoluat cu un om în plus, după eliminarea inconştientului Douglao, a mai trimis balonul de două ori în barele porţii apărată de fostul lor coechipier, Beto.
 
Din păcate, în celălalt meci al grupei, Galatasaray a bătut cu 1-0, la Istanbul, pe Manchester United, echipă deja calificată şi care a deplasat pe Bosfor o formulă de rezerve.
 
Astfel, pentru a mai prinde locul secund în grupă, CFR Cluj, la egalitate de puncte cu turcii, 7, dar handicapată de rezultatele directe, 1-1 şi 1-3, va trebui să obţină la Manchester, în ultima etapă, un rezultat mai bun decât va scoate Galata în deplasarea de la Braga, contra lanternei roşii, fără nicio şansă de a mai continua în Europa 

×