x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cupa României este unul dintre obiectivele clubului, spune antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu

Cupa României este unul dintre obiectivele clubului, spune antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu

de Redacția Jurnalul    |    02 Apr 2024   •   23:30
Cupa României este unul dintre obiectivele clubului, spune antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu

”Cupa este unul dintre obiectivele clubului în acest an și trebuie tratat ca atare”, a afirmat antrenorul lui CFR Cluj, Adrian Mutu, înaintea meciului din sferturile de finală ale Cupei României, meci pe care echipa din Gruia îl va juca marți, la Hunedoara, cu Corvinul.

”Va fi un meci greu, ne așteaptă o echipă omogenă, o echipă muncitoare, o echipă bună, care a pus probleme și altor echipe în trecut în Cupă”, a declarat Mutu într-o conferință de presă, înaintea partidei cu Corvinul Hunedoara, singura grupare din Liga a doua ajunsă în sferturile Cupei României.

”La CFR este tot timpul presiune, asta face diferența între echipele de genul nostru și celelalte”, a mai spus antrenorul ”feroviarilor” clujeni.

Pe de altă parte, Mutu s-a referit și la posibilele plecări din tabăra CFR-ului ale atacantului Otele și ale fundașului Manea. ”Otele se află în vizorul mai multor echipe. (...) El trebuie să se concentreze aici pe evoluțiile lui, pentru că play-off-ul este o scenă importantă pentru el dacă își dorește să se transfere la o echipă importantă, într-un campionat mai bun. Trebuie să aibă evoluții convingătoare în play-off, asta i-am spus și lui. Cu Manea sper ca clubul să o rezolve, eu așa cred, pentru că știm sentimentul de apartenență pe care îl are Cristi față de club și își dorește să continue aici. Bineînțeles, dacă va avea ofertă de la o echipă mai bună și va decide, niciun fel de problemă, dar sper ca aici să rămână și în sezonul viitor”, a arătat Mutu.

Meciul din sferturile Cupei României Corvinul - CFR Cluj se dispută marți, de la 19.30, la Hunedoara.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cfr cupa adrian mutu