x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chiajna a detonat bomba optimilor Cupei României după ce a eliminat Steaua, 4-3 după lovituri de departajare!

Chiajna a detonat bomba optimilor Cupei României după ce a eliminat Steaua, 4-3 după lovituri de departajare!

01 Noi 2012   •   00:22
Chiajna a detonat bomba optimilor Cupei României după ce a eliminat Steaua, 4-3 după lovituri de departajare!

Patronul Stelei a găsit, în sfârşit, ce căuta: echipă care să îi bată favoriţii. Numele ei este Concordia Chiajna, o trupă de mare forţă de undeva de la periferia Capitalei, nu însă Pipera...

Cu trei foşti căpitani ai Stelei în componenţă, Ilie Stan pe bancă, Ghionea pe teren şi Paraschiv în lot, Concordia a dat o palmă zdravănă vedetelor roş-albastre în căutare de adversari pe măsură, dar care nu au fost în stare să treacă de nişte oponenţi de duzină.

Iar pentru ca sarea să pătrundă adânc în rana Stelei, trupa lui Reghecampf a fost răpusă la loteria penalty-urilor, acolo unde iluştrii necunoscuţi Ispir ori Zuluf au arătat că stau mai bine cu nervii decât supermediatizaţii Chipciu şi Tănase.

În sferturi s-au mai calificat, după alte două partide disputate miercuri, CFR Cluj şi Ceahlăul, care au trecut cu un scor identic, 2-0, de FC Botoşani, respectiv Gaz Metan Mediaş.

Joi se dispută ultimele două meciuri din optimile Cupei României, Oţelul Galaţi - Dunărea Brăila şi Pandurii - Dinamo  

×