x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Chivorchian spune că Timişoara nu va avea probleme cu licenţa

Chivorchian spune că Timişoara nu va avea probleme cu licenţa

10 Mai 2011   •   18:01
Chivorchian spune că Timişoara nu va avea probleme cu licenţa
Sursa foto: /Intact Images
164691-20110506104526015.jpg

În această după-amiază a avut loc, la sediul FRF, audierile reprezentanţilor cluburilor FC Timişoara şi Universiotatea Craiova, despre care s-a speculat în ultima perioadă că nu vor lua licenţa pentru sezonull viitor al Ligii 1.

Din partea bănăţenilor a fost prezent inclusiv patronul Marian Iancu, dar oficialul a părăsit sediul FRF după doar câteva minute, lăsând problema pe mâna echipei de avocaţi şi a preşedintelui Gheorghe Chivorchian. "Galaţiul tot speră că nu vom lua licenţa? Aici nu este fotbal, ci ştiinţă. Nu avem nici cea mai mică temere, pentru că suntem în regulă", a spus Iancu la plecare.

Audierea a durat câteva ore bune, după care Chivorchian s-a declarat şi el optimist. "Nu ne facem nici un fel de probleme. Mai  trebuie să aducem nişte documente în completarea dosarului aflat la dispoziţia Comisiei. Sunt lucruri absolut fireşti. Este vorba, printre altele, de nişte traduceri în română ale unor documente FIFA pe care le vom depune mâine, sunt nişte chestiuni formale. Tot ce se discută legat de licenţa Timişoarei nu are nici un fel de suport", a spus preşedintele Timişoarei.

Preşedintele liderului Oţelul, Marius Stan, a spus în repetate rânduri că echipa bănăţeană nu va primi licenţa pentru sezonul viitor din cauza unor probleme financiare, această informaţie fiind preluată apoi şi de finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

×