x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Claudiu Keşeru, în istoria Europa League! Ce a reuşit să facă stelistul în partida cu Aalborg

Claudiu Keşeru, în istoria Europa League! Ce a reuşit să facă stelistul în partida cu Aalborg

19 Sep 2014   •   10:39
Claudiu Keşeru, în istoria Europa League! Ce a reuşit să facă stelistul în partida cu Aalborg

Atacantul stelist Claudiu Keșeru, de 27 de ani, a fost esențial în victoria spectaculoasă obținută de Steaua în fața celor de la Aalborg, scor 6-0, în poarta cărora fostul atacant de la Nantes și Bastia a marcat de nu mai puțin de trei ori.

11 minute i-au trebuit lui Keșeru pentru a marca de 3 ori

Recitalul lui Keşeru a început în minutul 61, când a marcat cu un șut perfect din careu, iar apoi a majorat diferența la 5-0 în minutul 65. Tabela a fost modificată din nou de Keșeru, care a finalizat cu eleganță după pasa lui Chipciu (72). "Hat-trick"-ul a fost realizat de internaționalul român în doar 11 minute!

Astfel, Keșeru a marcat cel mai rapid "hat-trick" din scurta istorie a UEFA Europa League, din momentul în care s-a "rebranduit" sub numele actual, în 2009, scrie digisport.ro. Atacantul roş-albastru a depăşit precedentul record, de 14 minute, stabilit de Steven Gerrard în meciul Liverpool-Napoli din 4 noiembrie 2010. Totodată, Keşeru a reuşit cea mai rapidă "triplă" din cupele europene din iulie 2013 încoace. Atunci, zambianul Joseph Mulenga înscria un hat-trick în 9 minute (44, 48, 53), în meciul Utrecht-Differdange, din turul doi preliminar al UEL.

×
Subiecte în articol: claudiu keşeru steaua aalborg