x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Clubul Dinamo Bucureşti, sancţionat cu interzicerea fanilor la următoarele două partide din deplasare

Clubul Dinamo Bucureşti, sancţionat cu interzicerea fanilor la următoarele două partide din deplasare

23 Oct 2013   •   12:51
Clubul Dinamo Bucureşti, sancţionat cu interzicerea fanilor la următoarele două partide din deplasare

Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a taxat scandările suporterilor dinamoviști împotriva minorității ungare la partida de duminică cu Astra Giurgiu, clubul fiind astfel sancționat să joace fără suporteri în următoarele două etape în deplasare din cadru Ligii 1.

De asemenea, clubul FC Dinamo a primit o penalitate sportivă de 15.000 de lei, iar mijlocaşul Cosmin Matei a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 740 de lei, anunță LPF.

În minutul 80 al partidei de la Giurgiu, Cosmin Matei a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de arbitrul Istvan Kovacs, deoarece i-a aplaudat pe suporterii dinamovişti care scandau împotriva minorităţii ungare. La finalul partidei, căpitanul echipei Dinamo Bucureşti, Cosmin Matei, a declarat că nu are nimic cu arbitrul Istvan Kovacs şi a precizat că nu ştie de ce a fost eliminat.

×