x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Comisia de Recurs confirmă datoria lui Mititelu către Piţurcă

Comisia de Recurs confirmă datoria lui Mititelu către Piţurcă

05 Mai 2011   •   13:36
Comisia de Recurs confirmă datoria lui Mititelu către Piţurcă
Sursa foto: /Intact Images

Comisia de Recurs din cadrul FRF a respins azi recursul Universităţii Craiova în cazul datoriei către fostul manager al clubului, Victor Piţurcă. Tehnicianul are astfel de primit 1,8 milioane de euro (prima de instalare), 5 milioane de euro (clauză de reziliere a contractului) şi încă 200.000 de euro (restanţe salariale), după cum a decis Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF la 11 martie.

Cel mai probabil, Universitatea Craiova va merge la TAS pentru soluţionarea problemei, dar şansele de reuşită ale acestui nou recurs sunt minime. Fostul antrenor al Craiovei, Victor Piţurcă, a răspuns acuzaţiilor venite din partea lui Adrian Mititelu, spunând că TAS-ul îi va da dreptate dacă se va ajunge cu judecata acolo.

"Dacă se ajunge la TAS, cei de acolo vor recunoaşte că eu am de primit 7 milioane. Tot ce am spus până acum a fost adevărat şi Mititelu crede că dacă vorbeşte mai tare va influenţa pe cineva. El rămâne pentru mine un escroc şi un prost. Dacă nu plăteste, echipa trebuie să se desfiinţeze! Oamenii din Craiova au nevoie de o nouă echipă. Eu nu m-am dus la Craiova să îi iau banii lui Mititelu. Am ajuns acolo cu propriii mei bani, doar cu intenţii bune şi trebuie să recunoaşteţi că atunci când am plecat de acolo echipa era pe o pantă ascendentă", declara Piţurcă în urmă cu aproximativ două luni.

×