x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Conceicao: "În Turcia vom testa diferite scheme de joc"

Conceicao: "În Turcia vom testa diferite scheme de joc"

20 Ian 2011   •   14:11
Conceicao: "În Turcia vom testa diferite scheme de joc"
Sursa foto: /Intact Images

Antrenorul Antonio Conceicao a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că în stagiul de pregătire pe care FC Braşov îl va efectua în Turcia în perioada 22 ianuarie-9 februarie, va pune accent pe antrenamentele tactice, pentru a vedea care sistem de joc se potriveşte mai bine echipei sale.

"În stagiul din Turcia vom lucra mai mult tactic pentru a ne da seama pe care sistem de joc se pliază echipa cel mai bine. Eu sunt adeptul sistemelor de joc 4-4-2 şi 4-3-3, aşa că le vom lucra pe ambele şi vom vedea care ni se potriveşte. Oricum, va conta mult sistemul şi în funcţie de adversar, evident. Este bine că vom avea şi câteva jocuri amicale, unde sigur, sunt importante şi rezultatele, mai ales pentu moralul băieţilor, dar mai important este să creştem de la meci la meci şi să putem intra pregătiţi în campionat", a spus Conceicao.

Antonio Conceicao este încrezător că FC Braşov îşi poate îndeplini obiectivele propuse pentru acest sezon. "Personal sunt optimist că ne putem îndeplini obiectivele propuse. Pot spune că sunt mulţumit, băieţii chiar au lucrat foarte bine în ultimele două săptămâni, s-au implicat foarte mult la antrenamete. Ne dorim cu toţii ca şi în Antalya să ne pregătim foarte bine, mai ales că vom avea parte de terenuri mai bune. Pe cei nou veniţi îi cunosc foarte bine şi sper să se integreze cât mai repede în echipă", a completat Conceicao.

FC Braşov va pleca în Antalya cu un lot de 24 de jucători:

Traian Marc, Cristian Haisan, Gabriel Kajcsa (portari), Ionuţ Voicu, Cristian Oros, Adrian Rusu, Cristian Ionescu, Peter Majernik, Williams Da Silva, Diego Gaucho Goldim, Emanuel Creţulescu, Darius Drăgan (fundaşi), Marian Cristescu, Robert Ilyeş, Dejan Martinovici, Alexandru Chipciu, Nuno Viveiros, David Distefano, Juan Toloza, Alexandru Mateiu (mijlocaşi), Attila Hadnagy, Cătălin Dedu, Paulo Cardoso, Cosmin Năstăsie (atacanţi).

Pe de altă parte, FC Braşov a ajuns la un acord cu atacantul Valentin Badea pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

×