x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Conceicao vrea buget de cupe europene pentru a rămâne la Braşov

Conceicao vrea buget de cupe europene pentru a rămâne la Braşov

13 Mai 2011   •   13:19
Conceicao vrea buget de cupe europene pentru a rămâne la Braşov
Sursa foto: /Intact Images
165241-conceicao-intact-images-20090918110426058.jpg

Dorit de Steaua, antrenorul Antonio Conceicao a anunţat azi , într-o conferinţă de presă, că dacă rămâne la FC Braşov va avea ca scop lupta pentru un loc de cupele europene, însă dacă acesta nu va fi şi obiectivul clubului, atunci mai bine stă acasă să joace "fotbal pe Playstation".

"Discuţiile în ceea ce priveşte viitorul meu au fost deschise, însă vreau să văd paşii concreţi pe care FC Braşov îi va face în ceea ce priveşte proiectul de viitor pe care eu l-aş vrea la această echipă. Dacă rămân ne vom bate pentru cupele europene, acesta va fi obiectivul declarat, nu se pune problema ca eu să rămân şi să fim o echipă de pluton. Decât să rămân fără să ne batem la cupele europene, mai bine stau acasă şi joc fotbal pe Playstation, unde joc de unul singur şi câştig mereu. Acest oraş are tot ce îi trebuie pentru a avea şi o echipă mare", a declarat Conceicao.

Antonio Conceicao, care mai are contract cu FC Braşov până la data de 31 mai, a apreciat că atât el cât şi jucătorii lui vor să câştige ultimele două meciuri de campionat pentru a face o mică bucurie suporterilor după şocul eliminării din Cupa României.

×
Subiecte în articol: fotbal intern fc brasov antonio conceicao