x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Contra s-a împăcat cu Iancu, dar nu revine la Timişoara

Contra s-a împăcat cu Iancu, dar nu revine la Timişoara

09 Dec 2010   •   18:09
Contra s-a împăcat cu Iancu, dar nu revine la Timişoara
Sursa foto: /Intact Images
141787-20101018122409025.jpg

Patronul lui FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat în aceasttă după-amiază că s-a împăcat cu fostul antrenor Cosmin Contra, dar că pricipala ţintă pentru postul de tehnician rămâne Dusan Uhrin. De asemenea, Iancu a spus că i-ar plăcea să colaboreze în viitor cu Cristi Chivu sau Paul Codrea.

"Este adevărat ca m-am împăcat cu antrenorul Cosmin Contra. Am văzut ultimele sale declaraţii, au fost nişte opinii mature. El, împreună cu Velcea, Alexa, poate Chivu şi Codrea, vin şi asigură continuitatea acestui club. Opţiunea mea rămâne Dusan Uhrin, suntem acum în negocieri. Contra şi Uhrin sunt doi antrenori principali, nu au cum să colaboreze. Sută la sută, Cosmin va mai avea posibilitatea să mai antreneze acest club, nu ne-am despărţit ca duşmani", a spus Iancu la Sport.ro.

"Dusan Uhrin a lăsat echipa pe primul loc şi la fel o va lua şi acum, bine, la diferenţă de câteva puncte. E adevărat că Poli n-a luat nimic în ultimii ani, dar de 89 de ani n-a luat nimic", a mai declarat patronul grupării băbăţene.

×