x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Copos: ”Antrenamentul de azi nu va fi condus de Şumudică”

Copos: ”Antrenamentul de azi nu va fi condus de Şumudică”

27 Apr 2011   •   13:21
Copos: ”Antrenamentul de azi nu va fi condus de Şumudică”
Sursa foto: /Intact Images

Patronul Rapidului, George Copos, se va întâlni în această după-amiază cu Marius Şumudică pentru rezilierea de comun acord a contractului tehnicianului, antrenamentul de azi urmând a fi condus de alt membru al stafului. Copos spune că la lotul actual giuleştenii trebuiau să fie lideri şi că primele numele care îi vin în nume pentru postul de ”principal” sunt Viorel Moldovan şi Cosmin Contra.

"În această după-amiaza, la orele 15.00-16.00 o să ne întâlnim cu Marius Şumudică şi Dinu Gheorghe la Pro Rapid pentru rezilierea de comun acord a contractului, iar antrenamentul de la ora 17.00 o să-l conducă cineva din staful tehnic. Oricum, este doar o refacere, nu este ceva complicat", a spus Copos.

"Îl aştept pe domnul Dinu Gheorghe să se întoarcă de la Federaţie, unde se află într-o întâlnire cu Comisia de Licenţiere, pentru a discuta despre situaţia lui Marius Şumudică. Din punctul meu de vedere trebuie să oprim colaborarea cu Şumudică. Nu ştiu dacă domnul Dinu este pentru sau împotriva demiterii antrenorului, dar pentru binele echipei, al jucătorilor şi chiar al lui Marius Şumudică, trebuie să ne oprim aici. Întrerupem colaborarea şi o facem şi pentru Şumi, deoarece şi pentru el stresul e foarte mare. Pune mult suflet, se consumă, aşa că de la meciurile viitoare îl invităm să vină să stea în tribună alături de noi", a precizat Copos.

"Marius Şumudică va fi un mare antrenor, dar mai târziu, acum la Rapid a încercat, a pus mult suflet, pasiune, dar rezultatele nu au venit. Această echipă a Rapidului, cu jucătorii pe care îi are, trebuia acum să fie fluierând pe primul loc. E momentul să punem capăt acestei relaţii pentru că jocul echipei a coborât foarte mult", a mai spus acţionarul.

Întrebat cine va fi viitorul antrenor al Rapidului, Copos a răspuns: "Nu ştiu deocamdată, nu pot să avansez nici un nume. Îl aştept pe domul Dinu să vedem ce soluţii de antrenor propune. Cosmin Contra este liber, de Viorel Moldovan am înţeles că ar fi prin SUA. Nu îmi dau seama câte soluţii avem în momentul de faţă".

×