x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cornel Dinu: "Gigi-un oier, Piţi-o fisă, Mititelu-un conglomerat de carne dubioasă!"

Cornel Dinu: "Gigi-un oier, Piţi-o fisă, Mititelu-un conglomerat de carne dubioasă!"

20 Ian 2011   •   13:31
Cornel Dinu: "Gigi-un oier, Piţi-o fisă, Mititelu-un conglomerat de carne dubioasă!"

147382-.jpgAdministratorul delegat al clubului Dinamo se declară deprimat de nivelul la care a fost coborât fotbalul românesc.

"În lipsă de bani şi performanţe, fotbalul românesc persistă cu reprezentaţiile de scandal. Adrian Mititelu este urmărit de Fisc, dar îl acuză pe Victor Piţurcă de hoţie, şefii lui Dinamo vând jucătorii pe bandă, dar se codesc atunci când vine vorba de achiziţii, rapidiştii au avut un şoc când s-au trezit peste noapte cu salariile înjumătăţite, iar exemplele ar putea continua la nesfârşit".

Cornel Dinu a făcut o caracterizare a personajelor momentului, care zugrăvesc în culori stridente imaginea unui fotbal peticit, aflat în pragul descompunerii.

Într-o intervenţie la Sport.ro, Procurorul a judecat mai ales recentul scandal de la Craiova. "Nici marele Caragiale nu ar fi putut să anticipeze, între două sorbiri la Caru' cu Bere, statutul la care va ajunge trio-ul Gigi - Piţi - Mititelu. I-ar fi luat ceva să inventeze imaginea aceasta uluitoare", a spus el, după care a caracterizat fiecare personaj în parte.

"Gigi nu este în nici un caz specialist în fotbal. Lui îi accept meseria de bază, cea de oier, care este una nobilă şi ancestrală pentru neam. Mititelu este un conglomerat de carne dubioasă, care nu sfârâie decât pe grătar, iar Piţurcă reprezintă doar o fisă pe tabla de remi sau la masa de joc. Mă deprimă această coborâre infiorătoare pe scara decadenţei", a mai spus Cornel Dinu.

×