x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cortină peste Liga 1.

Cortină peste Liga 1.

de Mihai Igirosanu    |    22 Mai 2011   •   21:00
Cortină peste Liga 1.

Ultimul week-end din Liga 1 a lamurit si ultimele necunoscute ale campionatului castigat de Otelul Galati. Prin victoria clara in fata lui Dinamo, 4-1, Timisoara a transat lupta cu FC Vaslui pentru locul 2, care duce in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Succesul in fata "cainilor" l-a multumit pe antrenorul banatenilor, Dusan Uhrin jr.: "Sunt bucuros ca am reusit macar putin sa reparam din ceea ce am stricat etapa trecuta. Asa cum am spus tot anul, fiecare meci a fost greu pentru noi, pentru ca a trebuit sa castigam singuri, prin puterile noastre. Cred ca s-a vazut asta si am reusit sa fim macar pe locul 2". Intr-un alt meci foarte asteptat al ultimei etape, Steaua a invins fara emotii in Gruia, pe CFR Cluj, cu 3-1, si a prins un loc de Europa League in detrimentul celor de la Gaz Metan Medias. Victoria de la Cluj a adus satisfactia in tabara Stelei, dar managerul general, Mihai Stoica, e cu gandul deja la finala Cupei Romaniei, de poimaine: "Ii felicit pe baieti, eu ma gandesc deja la meciul cu Dinamo. Dupa aspectul jocului, rezultatul din acest meci este normal. Daca venea Olaroiu mai devreme altfel era acest campionat pentru Steaua. Eu mi-as dori ca el sa ramana la Steaua. M-as bucura pentru ca s-ar reedita echipa tehnica si administrativa care a reusit acea semifinala de Cupa UEFA. Rama­nerea lui Olaroiu ar fi o garantie pentru performanta. Am convins doi jucatori sa vina la Steaua din sezonul viitor. Sunt doi brazilieni din campionatul Portugaliei".

"Am discutat prelungirea contractului cu Otelul din iarna, dar pro­blemele echipei au fost atunci pri­mordiale. Noul contract se va face in aceste zile. Vreau sa raman la Galati"
Dorinel Munteanu - antrenor Otelul

Andone e rusinat!
Infrangerea categorica de la Ti­mi­soara a stricat iar atmosfera in Ste­fan cel Mare, chiar inaintea fi­nalei Cupei Romaniei, de miercuri, de la Brasov, impotriva Ste­lei: Ne-am calificat cu noroc in Li­ga Europa. Jucam foarte slab, sunt ingrijorat pentru finala. Sa vedem ce mai putem reglementa pana miercuri, desi e greu, ar trebui sa schimb toata apararea. Eu as ra­mane la Dinamo, am optiune de pre­lungire in contract, insa nu sunt deloc multumit de locul 6. Mi-e rusine mie de evolutia noastra din acest meci, am sperat alt­ce­va cand am venit, dar eu sunt de vina", a declarat, dupa meci, an­trenorul lui Dinamo, Ioan Andone.

×