x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României

Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României

de Redacția Jurnalul    |    15 Mai 2024   •   23:36
Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României

Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României după ce a învins Oțelul Galați la lovituri de departajare. După 90 de minute de joc, scorul a fost 2-2. Oțelul a ratat de trei ori, lovitura decisivă fiind transformată pentru hunedoreni de Hergheligiu.

După aproape o jumătate de oră fără faze de poartă periculoase, Rusevici a deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la 18 metri lateral stânga, executată direct sub bara porții lui Lefter. (1-0, min. 27).

În minutul 39, hunedorenii au egalat prin Coman, care a profitat de o inexitate a fundașilor gălățeni în careul de 6 metri, după o centrare a lui Pîrvu (1-1, min. 39).

La 10 minute după reluare, Bodișteanu a fost accidentat în careu, iar Rusevici a transformat fără emoții din penalty (2-1, min 58).

Peste alte 10 minute, Tănase a rămas singur cu poarta goală la bara a doua, dar șutul său din 2-3 metri, a nimerit doar plasa laterală.

Corvinul a intensificat ofensiva, și după o primă intervenție reușită a portarului Pap, hunedorenii au egalat după un șut allui Manolache din marginea careului (2-2, min. 75).

În ciuda celor 12 minute de prelungiri, nu s-a mai marcat la nici o poartă, în ciuda faptului că ambele echipe au insistat în ofensivă.

După cele două reprize de prelungiri nu s-a mai marcat nici un gol, trecându-se la lovituri de departajare.

Oțelul a ratat de trei ori, prin Gaitan, Lameira și Ghiocel, în timp ce Corvinul a greșit doar de două ori. Hergheligiu a marcat golul decisiv, ducând cupa la Hunedoara, care se califică astfel în preliminariile Europa League.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Corvinul Hunedoara cupa romaniei