x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Crăciunescu şi-a reziliat oficial contractul cu FRF, Deaconu revine în funcţia de preşedinte al CCA

Crăciunescu şi-a reziliat oficial contractul cu FRF, Deaconu revine în funcţia de preşedinte al CCA

de Mediafax    |    26 Aug 2013   •   11:44
Crăciunescu şi-a reziliat oficial contractul cu FRF, Deaconu revine în funcţia de preşedinte al CCA
Sursa foto: Intact Images

Comitetul de Urgenţă al FRF a luat act, luni, de încetarea raporturilor contractuale dintre preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, şi Federaţia Română de Fotbal şi a aprobat revenirea lui Alexandru Deaconu în funcţia devenită vacantă.

"Comitetul de Urgenţă al FRF ia act de încetarea raporturilor contractuale dintre domnul Ion Crăciunescu şi Federaţia Română de Fotbal. Aprobă referatul domnului Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, cu privire la propunerea ca domnul Alexandru Deaconu să fie numit preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Îl numeşte pe domnul Alexandru Deaconu în funcţie de preşedinte al CCA începând cu data de 26 august 2013", se menţionează pe site-ul oficial al FRF.

Componenţa nominală a Comisiei Centrale a Arbitrilor este următoarea: Alexandru Deaconu - preşedinte, Aron Huzu, Patriţiu Abrudan - vicepreşedinţi, Augustus Constantin, Irina Mîrţ, Cornel Fecioru, Adrian Vidan, Dan Berbecaru şi Cornel Sorescu - membri.
Crăciunescu luase decizia de a renunţa la şefia CCA în 15 iulie, dată la care anunţa că avocaţii săi urmează să semneze un act de încetare a activităţii cu FRF.

Ion Crăciunescu a fost demis, la 1 august 2012, din funcţia de preşedinte al CCA de către Comitetul Executiv al FRF, întrunit la Casa Fotbalului, fără a i se oferi o explicaţie. Ulterior, Crăciunescu a atacat decizia FRF în justiţie şi a avut câştig de cauză, federaţia fiind obligată să-i achite salariile restante plus dobânda aferentă şi să-l repună în funcţie.

Comitetul Executiv al FRF a decis, la începutul lunii iunie, ca Ion Crăciunescu să revină în postul de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor începând cu data de 5 iunie. 

×
Subiecte în articol: ion craciunescu frf