x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern CS Mioveni îi vrea pe Dică, Mara şi alţi patru foşti jucători de la FC Argeş.

CS Mioveni îi vrea pe Dică, Mara şi alţi patru foşti jucători de la FC Argeş.

15 Iun 2011   •   10:07
CS Mioveni îi vrea pe Dică, Mara şi alţi patru foşti jucători de la FC Argeş.

Gruparea CS Mioveni, care are mari sanse sa joace in sezonul viitor in Liga 1, intentioneaza sa-i transfere pe Emil si Nicolae Dica, Bogdan Mara, Raul Marincau, Ciprian Tanasa si Iulian Tames, a anuntat directorul general al clubului Razvan Tunaru.

"Vrem sa refacem legiunea pitesteana, aici la Mioveni. Avem deja o lista de transferuri pe care se afla Emil Dica, Nicolae Dica, Bogdan Mara, Raul Marincau, Ciprian Tanasa, Iulian Tames. Sunt jucatori ca care am mai lucrat in Trivale si am demarat deja negocierile cu unii dintre ei. Ne intarim pentru Liga 1, iar toti acestia sunt jucatori valorosi, care ne pot ajuta, acum, dupa promovare', a spus Tunaru.

Toti jucatorii aflati in vederile conducerii galben-verzilor au jucat in trecut la FC Arges si se afla in relatii foarte bune cu oficialii din Mioveni. Emil Dica a jucat ultima oara pentru CFR Cluj si a fost aproape de un transfer la divizionara secunda si anul trecut, Nicolae Dica si Marincau sunt liberi de contract dupa ce au evoluat pana acum la Steaua si Branesti, in timp ce Mara si Tanasa sunt dispusi sa revina in tara dupa sezoane petrecute in Grecia si Ucraina.

×