x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cupa Ligii. ACS Poli Timişoara s-a calificat în semifinale, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna

Cupa Ligii. ACS Poli Timişoara s-a calificat în semifinale, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna

07 Sep 2016   •   20:56
Cupa Ligii. ACS Poli Timişoara s-a calificat în semifinale, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna

ACS Poli Timişoara s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei Ligii la fotbal, după ce a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1 (1-0), pe teren propriu, în primul meci din sferturile de finală ale competiţiei.

Gazdele au deschis scorul în min. 13, prin Andrei Artean, în urma unui penalty acordat uşor de arbitrul Horia Mladinovici, pentru henţ la Iulian Mamele. Portarul Cristian Bălgrădean a apărat iniţial şutul lui Ardean, care a revenit şi a trimis în plasă.

Poli, care a fost nevoită să facă două schimbări în prima repriză din cauza unor accidentări, a rămas în zece oameni în min. 64, când Cristian Bărbuţ a primit al doilea cartonaş galben pentru o presupusă eliminare.

Concordia, finalista din sezonul trecut al competiţiei, a egalat prin fundaşul Cristian Albu, după o minge trimisă în bară de Cristian Melinte (74).

Golul victoriei gazdelor a fost reuşit de Marius Croitoru (78), cu un şut superb la vinclu.

ACS Poli va juca în penultimul act cu câştigătoarea dintre CFR Cluj şi ASA Târgu Mureş. Semifinalele vor avea loc în dublă manşă, pe (21-22 decembrie, respectiv 1-2 martie 2017.

ACS Poli Timişoara - CS Concordia Chiajna 2-1 (1-0), Stadion ''Dan Păltinişanu'' - Timişoara
Au marcat: Andrei Artean (13), Marius Croitoru (78), respectiv Cristian Albu (74).
Andrei Artean (ACS Poli) a ratat un penalty în min. 13 (a apărat Cristian Bălgrădean).
Cartonaş roşu: Cristian Bărbuţ (ACS Poli) 64.
Arbitru: Horia Gabriel Mladinovici; arbitri asistenţi: Iulian Radu, Bogdan Velicu (toţi din Bucureşti); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - CCA
AGERPRES

×