x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cupa României: Steaua n-a putut învinge Braşovul şi totul se va decide în returul din oraşul finalei

Cupa României: Steaua n-a putut învinge Braşovul şi totul se va decide în returul din oraşul finalei

21 Apr 2011   •   23:02
Cupa României: Steaua n-a putut învinge Braşovul şi totul se va decide în returul din oraşul finalei
Sursa foto: /GSP.ro

Steaua n-a izbutit să-şi ia revanşa în Cupă contra celor de la FC Braşov după ruşinoasa înfrângere, scor 0-3, suferită în campionat în urmă cu mai bine de o lună şi jumătate, terminând nedecis, 0-0, în prima manşă a celei de-a doua semifinale pe care o are de disputat în compania formaţiei antrenată de Antonio Conceicao.

A fost o partidă în care spectacolul fotbalistic a lipsit cu desăvârşire, iar stângăciile şi execuţiile hilare ale gazdelor au stârnit nemulţumire în rândul celor 7.000 de fani veniţi pe arena din Ghencea să-şi susţină favoriţii.

Elevii lui Sorin Cârţu au presat încă din start, însă dominarea acestora a fost una sterilă, ei nereuşind să ameninţe cu adevărat poarta adversă. De partea cealaltă, braşovenii s-au apărat cu multă luciditate şi au reuşit să blocheze cu uşurinţă ofensiva haotică a steliştilor, tactiva defensivă gândită de portughezul de pe banca "stegarilor" dând astfel roade.

În urma acestei remize, totul se va decide în returul programat peste trei săptămâni în oraşul de la poalele Tâmpei, unde se va disputa şi ultimul act al Cupei din acest an. Finala mult visată Steaua-Dinamo, prima între cele două mari rivale în ultimii 21 de ani, nu mai este însă chiar aşa aproape, dar până atunci peste doar patru zile în Ghencea va veni... Dinamo!

Manşa secundă a semifinalei dintre Steaua şi FC Braşov va avea loc în data de 11 mai, la Braşov.

În cealaltă semifinală, Dinamo s-a impus în deplasare, miercuri, cu scorul de 2-0, în faţa echipei Gloria Bistriţa. Returul acestei semifinale va avea loc tot la 11 mai.

 

Steaua - FC Braşov 0-0

Steaua: Stanca - Bonfim, Martinovic, Geraldo, Brandan - Nicoliţă, Ricardo (Bicfalvi '38), Răduţ (Marinescu '74), Tănase - Surdu (Bilaşco '58), Maicon. Antrenor: Sorin Cârţu.
Braşov: Kajcsa - Voicu, Rusu, Oros, Ionescu - Viveiros (Williams '71), Majernik, Toloza, Cristescu (Distefano '85), Chipciu - Ilyes (Stângă '76). Antrenor: Antonio Conceicao
Arbitru: Cristian Balaj (Baia Mare) - Eduard Dumitrescu (Piteşti), Octavian Şovre (Oradea)

×
Subiecte în articol: steaua cupa romaniei fc brasov