x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern De ce a refuzat Budescu oferta Stelei

De ce a refuzat Budescu oferta Stelei

24 Ian 2017   •   15:23
De ce a refuzat Budescu oferta Stelei

Constantin Budescu este aproape să semneze cu Astra, însă, cel puţin la nivel declarativ, încă "joacă tare". Fotbalistul a vorbit  pentru Digi Sport despre oferta Stelei şi despre motivul pentru care încă nu a semnat cu formaţia din Giurgiu.

 

"Situaţia este aceeaşi, sunt în aceeaşi situaţie în care am venit: mă antrenez cu Astra. A fost acea ofertă de la Steaua, am primit contractele, nu ascund asta. După aia, le-am cerut puţin timp de gândire, iar ei mi-au dat un termen să le spun până luni la ora 16:00. Dacă nu, pică oferta. Am fost la antrenamente, nu le-am răspuns şi probabil s-au supărat. Momentan a picat această ofertă. Eu acceptasem şi în mare ne înţelesesem, dar nu îmi place să mi se pună sula în coaste. Am cerut o zi de gândire, să mă sfătuiesc cu familia, pentru că nu vorbisem nimic, iar ei au spus că, dacă nu le dau răspunsul în 2-3 ore, până la ora 16:00, pică oferta. Nu-mi place, cum am mai spus, să fiu grăbit, îmi place să mă gândesc înainte să iau decizii şi probabil asta i-a deranjat pe ei. Le mulţumesc oricum pentru efortul pe care l-au făcut, mi-au făcut contractele şi am discutat foarte mult cu ei. Ştiu că domnul Gigi Becali m-a dorit foarte mult, dar asta este situaţia", a declarat Budescu , pentru ca apoi să explice cum stă situaţia cu oferta Astrei:

"Când am venit la pregătire, pe 11 sau 12 ianuarie, am avut o discuţie cu cei de la Astra. Le-am spus ceea ce vreau şi nu s-a schimbat nimic de atunci şi până acum. Condiţiile mele sunt aceleaşi. Probabil dacă ei o să accepte ce le-am cerut, o să rămân la Astra. În principiu, pe vorbe, ne-am înţeles, acum urmează să se semneze contractele ca să fim siguri 100%".

×
Subiecte în articol: Constantin Budescu