x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Deac a semnat cu Schalke

Deac a semnat cu Schalke

27 Aug 2010   •   00:00

Site-ul oficial al grupării germane Schalke 04 a anunţat, în această după-amiază, transferul internaţionalului român Cirpian Deac, în vârstă de 24 de ani, de la CFR Cluj. "Poate juca în ofensivă şi pe stânga, şi pe dreapta, şi are calităţi reale de conducător de joc. După ce a căzut transferul lui Misimovici ne-am orientat rapid către acest talent din România", a declarat antrenorul lui Schalke, Felix Magath.

Magath a mai povestit că Deac a fost remarcat de trimişii lui Schalke care veniseră să urmărească un atacant de la CFR: "Am observat-o de mai multe ori pe CFR Cluj deoarece ne interesa un atacant de acolo. Când trimisul s-a întors a spus că a văzut un jucător foarte interesant, dar nu atacantul, ci pe Deac".

Site-ul oficial al lui Schalke mai scrie că Ciprian deac a debutat la CFR Cluj la 6 august 2006, jucând în total 78 de meciuri în prima ligă, în care a marcat 6 goluri. De asemenea, Deac a adunat cinci meciuri pentru naţionala României, primul la 3 martie 2010. Ciprian Deac va juca la Schalke cu numărul 27.

×
Subiecte în articol: stiri