x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Decizie de ULTIMA ORĂ a lui Gigi Becali! Un jucător își va încheia cariera la FCSB: "Vreau să-i arăt că apreciez ce a făcut"

Decizie de ULTIMA ORĂ a lui Gigi Becali! Un jucător își va încheia cariera la FCSB: "Vreau să-i arăt că apreciez ce a făcut"

07 Noi 2017   •   11:19
Decizie de ULTIMA ORĂ a lui Gigi Becali! Un jucător își va încheia cariera la FCSB: "Vreau să-i arăt că apreciez ce a făcut"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Portughezul Filipe Teixeira, 37 de ani, este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB și l-a încântat pe Gigi Becali.

Astfel, patronul stelist a decis să îi prelungească înțelegerea pentru încă un an, iar mijlocașul va juca la FCSB până la 39 de ani.

"Este adevărat că îi prelungesc contractul. Vreau să-i arăt că apreciez tot ce a făcut pentru Steaua şi că a calificat-o în primăvara europeană. O să-i prelungesc contractul pe încă un sezon. Nu o să-i măresc salariul, o să rămână acelaşi ca până acum. Sunt foarte mulţumit de el şi a ajutat Steaua să ajungă unde a ajuns. În scurt timp o să îi prelungesc. Ce dacă are 37 de ani?", a spus Becali potrivit Fanatik.

Teixeira a venit la FCSB în vară, de la Astra, și are un salariu lunar de 20.000 de euro.

×
Subiecte în articol: filipe teixeira fcsb