x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Decizie RADICALA. FC Steaua renunta la doi jucatori

Decizie RADICALA. FC Steaua renunta la doi jucatori

07 Sep 2015   •   19:16
Decizie RADICALA. FC Steaua renunta la doi jucatori

Fotbal Club Steaua Bucureşti a anunţat luni că a ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor jucătorilor George Ţucudean şi Gabriel Matei.

"Clubul nostru le mulţumeste celor doi jucători pentru contribuţia adusă la obţinerea de trofee în ultimele sezoane şi le urează mult succes şi pe viitor!", precizează FC Steaua într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.

Atacantul George Ţucudean (24 ani) şi-a început cariera la UTA Arad, iar în 2010 a semnat cu FC Dinamo Bucureşti, echipă la care a evoluat timp de trei ani, înainte de a se transfera la formaţia belgiană Standard Liege. În returul sezonului 2013-2014, Ţucudean a fost împrumutat de belgieni tot la Dinamo, iar în prima parte a stagiunii trecute a jucat pentru Charlton Athletic, din a doua liga engleză, pentru care a evoluat în 23 de partide şi a înscris de două ori. El are în palmares titlul de campion, Cupa Romaniei şi Cupa Ligii, toate cucerite cu Steaua în sezonul trecut, precum şi Cupa şi Supercupa României, ambele obţinute în tricoul lui Dinamo, în sezonul 2011-2012.

Gabriel Matei (25 ani) evoluează pe postul de fundaş dreapta şi a debutat în fotbalul mare la Internaţional Curtea de Argeş, după care s-a transferat la Pandurii Târgu Jiu, pentru care a evoluat un sezon. El a fost transferat la Steaua în 2011, unde a evoluat în doar 12 partide, din cauza unor accidentări grave. Matei a câştigat două titluri de campion şi Supercupa României cu Steaua. În returul sezonului trecut, apărătorul a fost împrumutat la FC Braşov.  

Agerpres

×
Subiecte în articol: steaua bucuresti tucudean