x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Depunctarea celor de la Mediaș salvează Dinamo de la retrogradare

Depunctarea celor de la Mediaș salvează Dinamo de la retrogradare

de Adi Munteanu    |    15 Feb 2022   •   07:15
Depunctarea celor de la Mediaș salvează Dinamo de la retrogradare
Sursa foto: Hepta

Probleme financiare tot mai grave în Liga 1. După Clinceni și Dinamo, mai nou a apărut și disoluția clubului Gaz Metan Mediaș. Jucătorii sunt neplătiți de cinci luni și doresc să plece în bloc de la echipă.

Mai mult, clubul este depunctat în fiecare săptămână cu câte două puncte pentru neachitarea datoriilor către Diaconu, plecat între timp de la Mediaș. Cum nu se întrevede o rezolvare, Gazul poate pierde până la finalul campionatului regular toată diferența pe care o are față de Dinamo, care ar depăși-o. În plus, Dinamo, profitând de situația de la Mediaș, a pus deja ochii pe câțiva jucători pe care i-ar putea lua gratis de la Mediaș, Gabriel De Moura, Horj, Grădinaru și Morar, cu care să-și întărească apărarea care a încasat 58 de goluri în 26 de meciuri.

Așa, cam de nicăieri a apărut un licăr de speranță, iar Dinamo se poate salva de la retrogradare sportiv. Practic, „câinii” trebuie în play-out o echipă sub ea să scape de retrogradare directă și alte două, după înjumătățirea punctelor ca să scape și de barajul de rămânere în Liga 1. În acest moment, cu Mediaș și Clinceni virtual condamnate, Dinamo trebuie să învingă în meciuri directe pe CS Mioveni și  FC U Craiova 1948. 

×