x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dialog cu spume Becali - Cârţu: Bă, Sorine, nu mai ştii când te sunam şi-ţi făceam echipa? Cârţu: Minţi! Eşti un mincinos şi un nesimţit!

Dialog cu spume Becali - Cârţu: Bă, Sorine, nu mai ştii când te sunam şi-ţi făceam echipa? Cârţu: Minţi! Eşti un mincinos şi un nesimţit!

30 Apr 2012   •   06:52
Dialog cu spume Becali - Cârţu: Bă, Sorine, nu mai ştii când te sunam şi-ţi făceam echipa? Cârţu: Minţi! Eşti un mincinos şi un nesimţit!

Gigi Becali l-ar fi sunat pe Stoichita chiar in timpul derby-ului Rapid-Steaua, scor 1-1. MM spune ca patronul n-a vrut decat sa afle situatia medicala a unora dintre jucatori.
Patronul Stelei a fost deranjat de o declaratie a lui Sorin Cartu, care spusese, la Digi Sport, ca Mihai Stoichita a fost pus de patronul din Ghencea intr-o postura jenanta.

"Ba, Sorine, nu mai stii cand te sunam si-ti faceam echipa si toate schimbarile? Nu te sunam direct pe tine, dar sunam pe banca si rezolvam! Ai uitat cand mi-ai zis sa fac ce vreau, numai sa nu afle presa?", a atacat Becali la Fanatik Show.

Cartu a replicat nervos: "Minti! Esti un mincinos si-un nesimtit! Esti un fariseu! Iti faci cruci toata ziua pe la icoane, dar injuri tot timpul acolo la tine la Palat pe toata lumea, nu respecti pe nimeni! Ar trebui sa-ti fie rusine pentru ceea ce faci!"

×