x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dică şi Szekely revin în lotul Stelei

Dică şi Szekely revin în lotul Stelei

04 Apr 2011   •   17:28
Dică şi Szekely revin în lotul Stelei
Sursa foto: /Intact Images
159697-dica-intact-images-20110224160149006.jpg

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a anunţat azi că a răspuns pozitiv unei solicitări a antrenorului Sorin Cârţu de a-i folosi pe mijlocaşii Janos Szekely şi Nicolae Dică, despre care afirmase public că nu vor mai evolua pentru Steaua.

"Ce-am eu cu Szekely. A venit Cârţu acum, «Domne', ce facem că sunt meciuri multe». I-am zis «Băi Sorine, nu mă interesează pe mine». El pe urmă «Păi da, dar ai spus că...». Şi i-am zis «Băi Sorine, m-am enervat atunci şi cu asta basta. Bagă-l tu, să joace el bine şi ai să vezi cum îl laud pe Szekely. Care e problema? Bagă-l tu pe Dică, să joace bine, şi să vezi cum îl laud pe Dică». Mi-a zis «Aaa, deci pot...». «Păi da mă, ce, îţi impun eu să nu joci cu Dică sau cu Szekely? Bagă-l mâine dacă vrei pe Szekely». «Aaa, n-ai nimic?», mi-a zis. «Da, n-am nimic». Păi ce, sunt împotriva mea? Intră Szekely, că ai zis că prinzi echipa naţională. Dică, la fel. Arată ce ştii să faci. Dar dacă intră Dică şi se plimbă pe teren şi nu face nimic, ultima şansă, la revedere. Aşa şi cu Szekely", a spus Becali.

El a menţionat că în proporţie de 90 la sută Sorin Cârţu va rămâne antrenorul Stelei şi în sezonul viitor. "Sunt mulţumit de cum arată echipa ca atitudine, încă nu sunt mulţumit de joc. Pe mine mă interesează ca Steaua să facă un joc combinativ. Dacă Cârţu, după ce a implementat atitudinea, că e clar că e mâna lui, dacă implementează şi jocul, şi mă refer aici combinaţii de pase, atunci va rămâne. În proporţie de 90 la sută, cred că va rămâne Cârţu, 10 la sută dacă nu implementează jocul combinativ de pase", a mai spus el.

El a reafirmat că jucătorii stelişti împrumutaţi la Unirea Urziceni nu vor evolua în meciul de mâine din etapa a 24-a. "Normal, trebuie să le dăm 72-0, dar aşa ziceam şi atunci şi ne-au bătut ei cu 1-0. Nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat. Le-am spus clar că jucătorii mei nu vor mai juca împotriva mea. Dacă n-au alţii, să joace în nouă. Păi ce, sunt fraier să mă mai bat singur cu jucătorii de la echipa a doua?", a adăugat el.

Becali încă mai crede în câştigarea titlului în acest sezon. "E uşor de câştigat titlul în situaţia asta. După noroacele pe care le-au avut, să urmeze şi ghinioanele pentru Timişoara şi Galaţi. Iar pentru noi să vină norocul. Noi am pierdut patru puncte, cu Vaslui şi Timişoara, cu ocazii clare de a marca. Cum să renunţăm la lupta măcar pentru locul doi, când primele trei echipe oricum n-au jucat între ele. Şi apoi, noi toate meciurile grele le avem acasă, noi nu mai avem program greu. În ultima etapă doar jucăm cu CFR, dar ei se duc în vacanţă atunci, în Portugalia şi Brazilia", a explicat Becali.

×
Subiecte în articol: steaua liga 1 fotbal intern