x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dică: "Vreau să-mi închei cariera la Steaua"

Dică: "Vreau să-mi închei cariera la Steaua"

01 Mar 2011   •   16:06
Dică: "Vreau să-mi închei cariera la Steaua"
Sursa foto: /Intact Images
154262-20110224160149006.jpgMijlocaşul stelist Nicolae Dică a dialogat cu fanii, în această după-amiază, pe pagina de Facebook a grupării din Bulevardul Ghencea, mărturisind că vrea să-şi prelungească înţelegerea cu formaţia "roş-albastră", care expiră în vară, şi să-şi încheie cariera la echipa antrenată de Lăcătuş.

"Îmi doresc să rămân în continuare la Steaua, să îmi închei cariera aici", a fost răspunsul lui Dică la întrebarea dacă îşi doreşte prelungirea contractului care expiră în vară.

El consideră că există posibilitatea să fie rechemat în lotul echipei naţionale a României. "Cred că voi putea reveni la naţională", a precizat Dică.

Nicolae Dică exclude în schimb o revenire la Catania. "Nu aş reveni niciodată la Catania. Perioada de la Catania a fost cea mai urâtă perioadă din cariera mea de jucător. Am fost tratat foarte urât la Catania, a fost cea mai proastă alegere atunci când am decis sa merg acolo".

Mijlocaşul crede că cinci victorii în primele meciuri ale anului o pot face pe Steaua campioana Ligii 1 la sfârşitul sezonului. El a mai spus că are o relaţie foarte bună cu antrenorul Marius Lăcătuş, iar pe tehnicianul Cosmin Olăroiu l-a apreciat ca fiind cel mai bun cu care a lucrat la Steaua.

×
Subiecte în articol: steaua nicolae dica fotbal intern