x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo a pierdut în fața Astrei Giurgiu, în etapa a 13-a

Dinamo a pierdut în fața Astrei Giurgiu, în etapa a 13-a

03 Oct 2015   •   20:50
Dinamo a pierdut în fața Astrei Giurgiu, în etapa a 13-a
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Dinamo Bucureşti a fost învinsă de Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din etapa a 13-a, ultima a turului Ligii I de fotbal, în care ''câinii roşii'' au comemorat 15 ani de la dispariţia lui Cătălin Hîldan.

Unicul gol al partidei a fost înscris de portughezul Filipe Teixeira (82), după o repriză secundă dominată de Astra. Teixeira este la primul gol marcat în campionat, portarul dinamovist Vytautas Cerniauskas având şi el o contribuţie la acest gol. Astra termină turul pe primul loc după acest succes.

Hîldan a decedat pe 5 octombrie 2000, într-un meci amical al lui Dinamo, prăbuşindu-se pe gazon în minutul 74. Astfel, sâmbătă, în minutul 74 al partidei dintre Dinamo şi Astra, cei 20.360 de spectatori au aplaudat şi scandat numele ''eternului căpitan'', mesajul Peluzei Cătălin Hîldan fiind ''În numele căpitanului, Dinamo se luminează''.

La Astra a jucat ex-dinamovistul Mansaly Boubacar.

Dinamo are o singură victorie în ultimele cinci partide (două egaluri, două eşecuri).

FC Dinamo Bucureşti - AFC Astra Giurgiu 0-1 (0-0), "Arena Naţională" - Bucureşti, 18,30)
A marcat: Filipe Teixeira (82).
Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Oradea), Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/AG)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF

×