x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo, calificată dramatic în semifinalele Cupei României

Dinamo, calificată dramatic în semifinalele Cupei României

16 Dec 2015   •   00:07
Dinamo, calificată dramatic în semifinalele Cupei României

Dinamo București s-a calificat dramatic în semifinalele Cupei României la fotbal, printr-un gol marcat în ultimele secunde, marți seara, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, în meciul câștigat cu scorul de 2-1 (1-0) în fața formației Astra Giurgiu, în sferturile de finală ale competiției.

Dinamo a deschis scorul prin camerunezul Eddy-Harlem Gnohere (16), dar nu a mai făcut același joc bun în repriza secundă.

Dinamo ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 63, când mingea a lovit mâna lui Filipe Teixeira în propriu careu.

Astra a pus mai multă presiune în ultima parte a meciului și avut o bară în minutul 83, prin Daniel Niculae, fază la care arbitrul asistent Octavian Șovre a semnalizat eronat ofsaid.

Giurgiuvenii au restabilit egalitatea prin Gabriel Enache (90+1), cu un șut din afara careului.

Dinamo a ieșit imediat la atac și a marcat în urma unei acțiuni personale a croatului Antun Palic (90+4), la ultima fază a meciului.

De remarcat că antrenorul oaspeților, Marius Șumudică, a părăsit stadionul în minutul 70 și a plecat pe picioarele sale la Spitalul de Urgență Floreasca pentru un consult, potrivit Digi Sport.

Dinamo este a doua echipă calificată în semifinale, după ASA Târgu Mureș.

FC Dinamo București — AFC Astra Giurgiu 2-1 (1-0), Stadion Dinamo — București
Au marcat: Eddy-Harlem Gnohere (16), Antun Palic (90+4), respectiv Gabriel Enache (90+1).
Arbitru: Horațiu Mircea Feșnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenți: Octavian Șovre (Oradea), Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Dragoș Istrate (București)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Aurel Ionescu (București) — LPF  

×