x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo da, „Poli” out

Dinamo da, „Poli” out

de Dragos Stoica    |    08 Dec 2011   •   21:00
Dinamo da, „Poli” out

Dupa ce Rapid si-a asigurat miercuri prezenta in semifinale, ieri a venit randul lui Gaz Metan si Dinamo sa o imite. Ultimul 'sfert' al Cupei Romaniei, Otelul – FC Vaslui, se va disputa pe 15 martie 2012.

DINAMO – PETROLUL 2-1. 'Cainii' s-au remontat dupa infrangerea de luni suferi­ta contra Stelei. Meciul cu Petrolul nu a fost in­sa unul lejer, deoarece gazdele, dupa ce au deschis scorul in minutul 14 prin Danciulescu, s-au vazut egalate imediat dupa reluare din penalty (Borza ’48). Golul decisiv a venit in mi­nu­tul 55, la capatul unei faze confuze: sub pri­virile ingaduitoare ale arbitrului Alexandru Deaconu, bucurestenii au executat o lovitura libera fara ca mingea sa se fi oprit, iar Danciu­lescu, scapat singur, i-a pasat in fata portii goale lui Liviu Ganea.

'POLI' TIMISOARA – GAZ METAN 0-1. Pregatiti de sarbatoare la implinirea a 90 de ani de la infiintarea echipei, timisorenii s-au trezit eliminati aseara de Gaz Metan Medias. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristi Bud in minutul 8, atacantul ajungand mai tarziu la spital, dupa ce a fost faultat de Scutaru. 'Nici o clipa nu m-am gandit la Poli ca la o formatie de liga secunda. Am incercat sa fim o echipa scurta, sa jucam pe benzi, pentru ca stiam ca acolo avem viteza superioara, iar jucatorii din lateral sa centreze. In semifinale nu cred ca mai sunt favoriti', a spus Cristian Pustai.

×
Subiecte în articol: cupa romaniei fotbal intern