x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamoviştii, fără prime în retur

Dinamoviştii, fără prime în retur

10 Mar 2011   •   16:16
Dinamoviştii, fără prime în retur

155666-andone-84022600.jpgAntrenorul dinamovist Ioan Andone a anunţat azi că jucătorii săi nu vor avea nici o primă în cazul în care vor câştiga derby-ul cu Rapid, gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare prevâzând în acest retur doar o recompensă pentru atingerea obiectivelor.

"Sâmbătă, e un moment important să urcăm în clasament. Sper să fie o partidă de care suporterii să fie mulţumiţi, să ne întoarcem cu trei puncte, pentru că un meci egal nu avantajează pe nimeni, ambele echipe se distanţează de primele trei locuri. Important e să ne concentrăm, să nu mai facem greşeli şi să repetăm jocul bun pe care l-am făcut cu Sportul Studenţesc. Nu cred că se vor înscrie multe goluri, nu va fi o partidă prea spectaculoasă. Nu vom avea primă pentru acest meci. Nu avem nici o primă în acest retur, va fi doar una de obiectiv. Oricum, într-un derby nu cred că banii sunt importanţi", a declarat Andone.

Tehnicianul are un singur jucător indisponibil în lot, portarul Cristian Bălgrădean: "Nu ştiu cine va apăra, Bălgrădean e indisponibil, va trebui să aleg între Dolha şi Naumovski".

Partida Rapid - Dinamo, din cadrul etapei a 21-a a Ligii 1, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.

×
Subiecte în articol: dinamo liga 1 ioan andone fotbal intern