x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamoviştii s-au reunit şi spun că nu au renunţat la titlu

Dinamoviştii s-au reunit şi spun că nu au renunţat la titlu

08 Ian 2011   •   13:22
Dinamoviştii s-au reunit şi spun că nu au renunţat la titlu
Sursa foto: /Intact Images
145723-.jpg

Dinamoviştii au reluat în această după-amiază antrenamentele, iar tehnicianul Ioan Andone crede că echipa îşi mai poate atinge cele două obiective, Cupa şi campionatul, dacă va începe perfect anul 2011.

"În retur trebuie să fim mai profesionişti în cele 90 de minute şi să nu mai ratăm atâtea puncte. Noi încă putem atinge cele două obiective, dar suntem mai aproape de Cupă. Dacă facem 9 puncte în primele trei etape, intrăm şi mai puternic în lupta pentru campionat. O să fie meciuri foarte tari pentru că sunt multe echipe bune", a spus Andone la prima conferinţă de presă din acest an.

Îl aşteaptă pe Mutu

Cu doar 3 noutăţi din diviziile inferioare, "câinii" sunt cu gândul la posibilul împrumut al lui Mutu până la finalul sezonului, dorit insistent de Cristi Borcea. După Adrian Cristea şi N'Doye, Dinamo se va mai despărţi de încă patru jucători ceruţi de Mircea Rednic la Khazar Lankaran: Scarlatache, Păun, Muşat şi Predescu vor fi împrumutaţi până la vară.

"Nu simt că s-a slăbit echipa, Dinamo are destui jucători care să le ţină locul celor plecaţi. Nu cred că Mutu va veni, am înţeles că are oferte mult mai bune decât îi oferă Dinamo. Totuşi, am citit despre transferul lui Ottl şi cred că s-ar potrivi echipei, îl aşteptăm", a spus Torje, care a precizat că nu are nici o ofertă concretă pentru un transfer în străinătate.

"Ne dorim cu toţii un an mai bun decât 2010 şi vom face tot posibilul să realizăm acest lucru. Mi-aş dori enorm să se reuşească transferul lui Mutu la Dinamo, pentru că este cel mai bun", a spus şi Andrei Cristea.

Jucătorii prezenţi azi la reunire:

Portari: Dolha, Curcă, Bălgrădean, Naumovski
Fundaşi: Rubio, Diabate, Moţi, D. Grigore, Bordeanu, R. Crişan (Silvania)
Mijlocaşi: Crăciun, Torje, Mărgăritescu, C. Munteanu, R. Stănescu, M. Alexe, B. Scarlatescu (Farul)
Atacanţi: A. Cristea, L. Ganea, M. Niculae, Păun, Dănciulescu, B. Rusu (Farul)

Dinamo va efectua miercuri vizita medicală, urmând ca pe 18 ianuarie să plece în primul stagiu de pregătire, în Antalya. Primul amical va fi pe 26 ianuarie, împotriva celor de la Austria Viena.

×