x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinu Gheorghe: "Nu avem bani pentru Moraes, Eric sau Maftei"

Dinu Gheorghe: "Nu avem bani pentru Moraes, Eric sau Maftei"

31 Aug 2010   •   00:00

Preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a declarat în această dimineaţă cu gruparea giuleşteană ar avea nevoie de întăriri, dar că nu are resursele financiare pentru a transfera jucători precum Junior Moraes, Eric de Oliveira sau Vasile Maftei.

"Nu avem cu cine să negociem pentru Eric. Nu avem bani, cluburile din România cer prea mult. E un jucător interesant, dar e sub contract cu Mediaşul, e complicat. A plecat şi Bud la CFR, am înţeles că se discută şi trecerea lui Eric. Nu avem forţa să ne luptăm cu CFR pentru un jucător. Am tatonat puţin şi pentru Maftei, dar preţul pe care îl cer ei e prea mare pentru noi, nu ne permitem. Moraes e foarte bun, Şumudică îl doreşte de când a venit, dar noi nu putem oferi mai mult decât am oferit prima dată. Încercăm să mai aducem cel puţin un jucător, cel puţin în partea stângă am tot improvizat şi s-a cunoscut", a spus preşedintele giuleştenilor la Sport.ro.

"Avem cu 3 puncte mai puţin decât plănuiam, dar sper să le recuperăm în etapele viitoare, în meciurile directe cu marile rivale. Probabil că Steaua e favorită, cu transferurile făcute acum. CFR va reveni, nu ştiu ce va fi cu Vasluiul. Dinamo, Rapidul se vor lupta şi ele", a mai spus Dinu Gheorghe.

×
Subiecte în articol: liga 1