x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel: "Dacă trebuie, batem şi la Pandurii".

Dorinel: "Dacă trebuie, batem şi la Pandurii".

15 Mai 2011   •   21:00
Dorinel: "Dacă trebuie, batem şi la Pandurii".

Aflat la primul titlu din cariera de antrenor, Dorinel Munteanu si-a felicitat elevii dupa victoria din meciul cu FC Timisoara pentru pentru efortul depus in acest sezon.

"Nu ma intereseaza decizia TAS, castigam si cu Pandurii si gata. Am asteptat sa se termine acest campionat, a fost un stres foarte mare, toata lumea ne-a cantat prohodul chiar si la inceput de campionat, dar vom investi si noi si nu ne vom face de rusine. Sunt bucuros si imi felicit echipa si suporterii care au fost alaturi de noi. Nu mi-a fost teama nici o clipa, si cand am fost pe locul doi am stiut ca vom duce pana la capat acest campionat. Azi am obtinut o victorie meritata si muncita. Am fost foart relaxati, i-am tinut departe de tot ce s-a intamplat in aceasta saptamana. Pot spune cu tarie ca este cea mai importanta zi din viata mea antrenor", a declarat Munteanu la Digi Sport.

Tehnicianul s-a declarat dezamagit de decizia LPF de a nu trimite la Galati medaliile de campioni: "Am un gust amar din acest punct de vedere. As vrea sa fie respectate si echipele care muncesc pe teren, nu doar cele cu bani. Nu vrem sa facem o simpla prezenta in Champions League. Vom investi in jucatori si nu vom face tara de rusine".

×