x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dorinel şochează: "Arbitrul i-a spus unui jucător de-al meu: «Ce, voi vreţi să câştigaţi în Ghencea?»

Dorinel şochează: "Arbitrul i-a spus unui jucător de-al meu: «Ce, voi vreţi să câştigaţi în Ghencea?»

14 Apr 2011   •   11:16
Dorinel şochează: "Arbitrul i-a spus unui jucător de-al meu: «Ce, voi vreţi să câştigaţi în Ghencea?»
Sursa foto: /GSP.ro

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat după meciul pierdut în faţa Stelei, scor 0-1, că echipa sa a primit un gol foarte simplu, în urma unei greşeli de marcaj, dar el este principalul vinovat pentru acest rezultat.

"Mă supără această înfrângere pentru că aveam ca obiectiv să aducem puncte din Ghencea. Sunt dezamăgit că am pierdut acest joc. Care-i problema că am pierdut poziţia de lider? O recâştigăm etapa viitoare. Chiar dacă nu ne-a reuşit un joc bun, băieţii şi-au dorit mult în seara asta. Este şi o lipsă de experienţă şi o presiune din exterior, dar jucătorilor nu le-a fost teamă de Steaua. Am primit un gol foarte simplu, pe o lipsă de marcaj. O să am o discuţie cu jucătorii mei, însă eu sunt primul vinovat, nu trebuia să se întâmple acest lucru", a spus Munteanu.

Tehnicianul echipei gălăţene a menţionat că este total nemulţumit de maniera de arbitraj a lui Istvan Kovacs: "Eu sunt cu totul nemulţumit de arbitraj, a întrerupt jocul de zece milioane de ori când noi eram în avantaj. Ce să mai comentez dacă domnul arbitru i-a spus unui jucător de-al meu: «Ce, voi vreţi să câştigaţi în Ghencea?».

Dorinel Munteanu consideră că nici în etapa următoare a Ligii 1 nu se va încheia lupta pentru titlu. "Au avantaj echipele contracandidate ca program, pentru că noi jucăm sâmbătă-după amiază după ce acum am jucat la ora 21:30. Dinamo va avea mai mult o zi în plus de odihnă. Mai e mult de muncă la echipă, nu mă voi opri aici, sunt convins că voi face o echipă aşa cum vreau eu", a mai precizat Dorinel,.

Munteanu a evitat să comenteze faptul că finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a spus săptămâna trecută că Oţelul Galaţi este o echipă de doi lei. "Din păcate Paştele vine repede, dar fără rezultate pentru unii. Nu discut despre aceste personaje. Respect antrenorii, jucătorii şi suporterii Stelei, atât. Nu am nici o amintire ca antrenor aici, poate doar titlul de campion ca jucător. Nu mai vreau să intru în polemică cu credincioşii fotbalului românesc", a adăugat tehnicianul.

Întrebat care echipă este mai bună dintre Steaua şi Dinamo, Dorinel Munteanu a răspuns: "Rapid".

Oţelul Galaţi a pierdut primul loc în clasamentul Ligii 1 după 18 etape, fiind învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de Steaua în etapa a XXVI-a a campionatului. Unicul gol al partidei a fost marcat de Maicon, în minutul 25, cu o reluare cu capul după o centrare de pe partea stângă a lui Marinescu.

×