x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir aruncă bomba: "Gigi Becali va fi liber până pe 14 noiembrie"

Dragomir aruncă bomba: "Gigi Becali va fi liber până pe 14 noiembrie"

28 Oct 2013   •   20:03
Dragomir aruncă bomba: "Gigi Becali va fi liber până pe 14 noiembrie"

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că are "informaţii clare" conform cărora Gigi Becali va fi eliberat în cel mai scurt timp, dar nu a dorit să ofere mai multe detalii în acest sens.

Vorbind despre posibilitatea ca Steaua să voteze împotriva sa la alegerile pentru şefia Ligii, la mijlocul lunii viitoare, Dragomir a garantat că Becali va vota personal pentru menţinerea sa în funcţie.

"Am informaţii clare, Becali va veni şi va vota personal pentru mine. Va fi liber până pe 14 noiembrie. Nu îmi fac nicio problemă, ascultaţi ce vă spun", a declarat Dumitru Dragomir, luni seară, la Digi Sport.

Gigi Becali a fost încarcerat în luna mai, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat la trei ani în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN. Patronul Stelei a mai primit o pedeapsă de trei ani cu executare în dosarul Valiza şi o alta de trei ani, cu suspendare, în dosarul sechestrării hoţilor care i-au furat maşina.

Cele trei pedepse au fost contopite, iar Becali va executa trei ani şi jumătate de închisoare.

Din momentul arestării, Becali a depus mai multe cereri prin care solicita eliberarea temporară, însa acestea au fost respinse de magistraţi.

×
Subiecte în articol: dumitru dragomir gigi becali eliberare