x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir: "La iarnă voi cere să fie aduşi arbitri străini"

Dragomir: "La iarnă voi cere să fie aduşi arbitri străini"

17 Aug 2010   •   00:00

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, este nemulţumit de prestaţiile arbitrilor din primele etape ale acestui campionat şi spune că din retur va cere brigăzi din străinătate la meciurile importante dacă situaţia nu se schimbă. Marea supărare a lui Dragomie este că el a fost cel care a insistat pentru creşterea baremurilor pentru arbitri.

"Sunt ingrijorat, am făcut foarte mult pentru arbitrajul românesc, i-am convins pe patroni să ofere mulţi bani arbitrilor, noi dăm în jur de 60 de milioane de lei vechi pe meci unui arbitru. Într-o ţară în care salariul mediu e de 10 milioane de lei! Un arbitru bun câştigă mai mult decât un fotbalist mediu, nu de vârf. Am sa propun eu arbitri straini, dacă până în iarnă avem parte de astfel de arbitraje. Eu am fost cel care le-am dat baremuri mari, i-am susţinut în permanenţă, dar nu se poate aşa ceva. Sunt unii care greşesc din două în două meciuri", a declarat Dumitru Dragomir la GSP TV.

Declaraţia lui Dragomir vine după partida Steaua - Victoria Brăneşti, scor 2-1, în care centralul Sebastian Colţescu a acordat eronat două lovituri de la 11 metri, câte una pentru fiecare echipă, dar nu a dat penalty pentru "roş-albaştri" la o altă fază mult mai clară.

×
Subiecte în articol: stiri