x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dreptate pentru Craiova. "Ruşine, Mircea Sandu, şi de două ori ruşine lui Mitică Dragomir!"

Dreptate pentru Craiova. "Ruşine, Mircea Sandu, şi de două ori ruşine lui Mitică Dragomir!"

de Vicentiu Neagoe    |    Mihai Igirosanu    |    16 Mai 2012   •   18:12
Dreptate pentru Craiova. "Ruşine, Mircea Sandu, şi de două ori ruşine lui Mitică Dragomir!"

168 de personaje. Reprezentantii lui Damila Maciuca, Viitorul Axintele, ABC Stoicescu, Conpet Ciresu, Victoria Chirnogi, Vointa Livezile, CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic au votat eliminarea Universitatii Craiova de pe harta fotbalului romanesc. Insumata, populatia din localitatile mai sus mentionate este infinit mai mica decat suporterii care se aflau meci de meci pe Stadionul "Ion Oblemenco". Au ramas in urma 64 de ani de istorie alb-albastra, sute de momente memorabile, imagini cu bucurii si tristeti. "Propun sa votati excluderea Craiovei", a tunat Mircea Sandu, luni, la startul voturilor. "Adrian Mititelu a adus grave prejudicii pentru ca a facut pact cu Diavolul", a argumentat "Nasul". 168 de maini cu cartonase cu insemnul "DA" s-au ridicat la unison de parca Mircea Sandu avea in mana un pistol mitraliera si se pregatea sa-l foloseasca. Printre cei care voteaza "asasinarea" echipei fanion a Olteniei se disting si o serie de "Brutusi", nascuti pe melagurile Olteniei, fosti jucatori sau conducatori. Jean Nitulescu, fost presedinte al Universitatii Craiova, acum la Alro Slatina, Gica Fratica, de la Gaz Metan Severin, fosta Gaz Metan Craiova, fostul fotbalist al Campioanei unei Mari Iubiri, Mitica Marcu, poreclit pe vremuri "Mobra", pentru viteaza sa debordanta dar si Adi Popa, reprezentantul echipei Prometeu Craiova. "Este adevarat ca am votat dezafilierea Craiovei. Totodata, este adevarat ca acest club m-a scos in fotbalul mare dupa ce i-am fost presedinte, insa vreau sa va spun ca votul pe care l-am dat nu a fost opinia mea, ci a fost mandatul pe care l-am primit de la sefii clubului meu. Eu nu m-am dus acolo ca persoana fizica, ci ca reprezentant al clubului Alro Slatina", a declarat Jean Nitulescu. De fapt, ce a uitat sa spuna Jean Nitulescu este ca Sorin Cartu, unul dintre cei care au sustinut dezafilierea Stiintei este acum director tehnic la echipa de pe malul Oltului. Iar fosta glorie a Craiovei Maxima, in cazul in care se va face o noua echipa in orasul Banilor, va deveni director tehnic, iar Jean Nitulescu va ocupa un loc caldut de presedinte sau vicepresedinte. Bomba vine insa de pe holurile Primariei, acolo unde viceprimarul Craiovei, Marinica Dinca, vine cu o ipoteza socanta, spunand ca acest plan era cunoscut din vara anului trecut. "Rusine, Mircea Sandu, si de doua ori rusine lui Mitica Dragomir, pentru ca este oltean si se declara trup si suflet alaturi de Universitatea Craiova, pe care a desfiintat-o, si rusine actualului primar, care stia de anul trecut, din august, de acest plan! La un moment dat, a si vorbit despre el, spunand ca are un plan, dar nu il va aduce la cunostinta opiniei publice", a declarat Marinica Dinca.

"Urmaritii" care decid in fotbal
Aflati sub urmarire penala in dosarul excluderii Universitatii Craiova, oamenii care conduc FRF, LPF si care folosesc Adunarea Generala, Comitetul Executiv sau celelalte comisii pentru a controla totul au intentionat sa-si asigure "spatele" pentru cazul in care vor fi pusi sub acuzare. Au modificat regulamentul pentru a se asigura ca pot conduce fotbalul romanesc in orice conditii, chiar si in cel de fata, cand sunt urmariti penal. Numai ca Adunarea Generala a ignorat una dintre prevederile codului muncii. La Capitolul 4, art. 52, punctul b se specifica modul in care poate fi suspendat un contract de munca: "In cazul in care salariatul a fost trimis in judecata pentru fapte penale incompatibile cu functia detinuta, pana la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti". Totusi, se pare ca procurorii DNA vor interveni si nu vor permite ca aceasta situatie sa continue. Pana atunci, ramane faptul ca, momentan, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si ceilalti membri ai Comitetului Executiv se afla sub urmarire penala in dosarul excluderii Universitatii Craiova, iar mai multe locuinte aflate in proprietatea lor au fost puse sub sechestru.

×
Subiecte în articol: dreptate pentru craiova