x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dumitru Bucşaru a vândut Unirea Urziceni, care se mută la Chiajna

Dumitru Bucşaru a vândut Unirea Urziceni, care se mută la Chiajna

21 Dec 2010   •   15:48
Dumitru Bucşaru a vândut Unirea Urziceni, care se mută la Chiajna
Sursa foto: /Intact Images
143505-.jpgPatronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucşaru, a vândut în această dimineaţă jumătate din acţiunile fostei campioane către primăria din Chiajna şi a înaintat deja la LPF o cerere prin care motivează mutarea la Chiajna prin intrarea stadionului din Urziceni în reparaţii. Conform regulamentului, în aceste condiţii o echipă poate evolua timp de un an şi jumătate pe alt teren.

Din lotul actual, doar Todoran, Rusescu, NIcu Epaminonda, Cernea, Bălgrădean, Muşat, Pădureţu şi Blay vor merge la noua echipă, care îşi va păstra până la finalul sezonului titulatura Unirea Urziceni. Din sezonul următor, noua echipă se va numi Unirea Chiajna. Locul din liga a doua al Concordiei va fi cedat celor de la ACS Berceni, iar locul acestora din al treilea eşalon va fi ocupat de echipa secundă a Chiajnei.

Noua echipă va fi pregătită de Costel Orac, iar din lot vor face parte şi Eugen Trică, Laurenţiu Diniţă şi Cristian Ciubotariu, jucători care au evoluat în tur pentru Concordia Chiajna.

"Unirea Urziceni poate juca la Chiajna doar sub titulatura actuală.  În cazul în care Unirea Urziceni îşi  va schimba denumirea, timp de trei ani, din acel moment, nu poate solicita licenţa, deoarece se încalcă principiile FIFA şi UEFA", a spus despre această mutare Viorel Duru, directorul de licenţiere din cadrul FRF.

×