x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Echipa naţională: Bilete între 50 şi 2200 de lei la amicalul cu Argentina

Echipa naţională: Bilete între 50 şi 2200 de lei la amicalul cu Argentina

01 Mar 2011   •   11:23
Echipa naţională: Bilete între 50 şi 2200 de lei la amicalul cu Argentina
Sursa foto: /Intact Images

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a anunţat în această dimineaţă preţul biletelor pentru meciul amical contra Argentinei, care va avea loc la 11 august, la inaugurarea noului stadion naţional. Astfel, cel mai ieftine vor fi biletele de la cele două peluze, care vor costa 50 de lei, iar cele mai scumpe vor fi la loje, pentru care suporterii naţionalei vor trebui să achite între 2000 şi 2200 de lei.

Lupescu s-a mai declarat optimist în legătură cu terminarea la timp a lucrărilor la National Arena, deşi Consiliul General al Primăriei Bucureşti a tăiat o parte din fondurile pentru construcţia stadionului. "Sper să nu întârziem lucrările la stadionul Naţional. Atunci când a fost semnatul contractul între UEFA - Federaţie - Primărie, primul care a girat pentru acest lucru a fost Traian Băsescu. Imaginea noastră ar avea enorm de suferit dacă s-ar întâmpla aşa", a spus Lupescu la Sport.ro..

Pentru amicalul cu Argentina, FRF va emite aproximativ 45.000 de bilete, din care peste jumătate vor putea fi achiziţionate online.

×
Subiecte în articol: echipa nationala fotbal intern