x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Eterna iluzie a neşansei

Eterna iluzie a neşansei

de Mihai Igirosanu    |    04 Mar 2012   •   21:00
Eterna iluzie a neşansei

In foame de fotbal, suporterii rapidisti aproape ca au umplut sambata seara ba­trana si ciuntita Potcoava, insa echi­pa lui Razvan Lucescu le-a ofe­rit, ca mai mereu, aceiasi iluzie risipita du­re­ros. Rapid a controlat destul de autoritar meciul, dar a deschis scorul dupa o faza extrem de norocoasa, prin Alexa, si a terminat de­zamagitor. Clu­je­nii au egalat dupa o cursa spectaculoasa a lui Marinescu si o finalizare per­fecta a lui Grozav, iar in ultimele mi­nute puteau da lovitura, insa varful Tony a reluat in transversala o centrare a lui Cojocnean.

"Este o ama­ra­ciu­ne pntru cele doua puncte pierdute. Am facut un joc foarte bun, am do­minat, am recupe­rat multe mingi si nu le-am permis adversarilor sa-si creeze ocazii in prima parte. Am avut si doua bare, dar am si ratat foarte mult. Golul din minutul 82 ne face sa pierdem nedrept doua puncte. Faza din care am primit golul ne-a aratat ca nu am avut sangele rece sa intrerupem jocul cand situatia o cerea. Trebuia sa intrerupem jocul, sa luam cartonas galben sau chiar rosu, dar macar castigam cu 1-0, pentru ca mai erau doar 10 minute de joc. Pana la urma a fost o zi ghinionista pentru noi, cu toa­te ca evolutia a fost de apreciat", a de­clarat antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu.

Complimente de la Cluj
La randul sau, tehnicianul clujenilor, Ionut Badea, a spus: "Din punct de vedere moral sunt satisfacut de acest punct castigat, pentru ca e dificil sa joci in Giulesti. Ramane si acea ocazie a lui Tony din finalul meciului, care ne putea aduce trei puncte. Felicit echipa Rapid pentru organizare, pe Razvan Lucescu si sunt convins ca se vor bate la castigarea campionatului. Noi ne-am considera foarte bucurosi daca ne-am putea asigura locul 5 si am prinde o cupa europeana".

×
Subiecte în articol: fotbal intern