x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Farul Constanța, noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal

Farul Constanța, noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2024   •   23:20
Farul Constanța, noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal
Sursa foto: Hepta

Farul Constanța este noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal, după victoria din weekend împotriva Universității Cluj.

Farul Constanța ajunge la 4 victorii consecutive, după ce a reușit să o învingă acasă pe Universitatea Cluj, scor 1-1. Golul a fost marcat de Claudia Chiper.

În urma acestui rezultat, Farul a detronat-o pe Politehnica Timișoara din fruntea clasamentului, devenind astfel noul lider al SuperLigii Feminine.

Politehnica Timișoara a continuat seria de rezultate negative după încă o înfrângere, de această dată împotriva echipei FK Csikszereda. Politehnica a pierdut poziția de lider, după ce condusese ierarhia SuperLigii Feminine în ultimele 9 etape, inclusiv sezonul regular, scrie FRF.

FK Csikszereda obține prima victorie din play-off chiar împotriva liderului dinaintea acestei etape, și se apropie de podium, afându-se astfel la doar 5 puncte în spatele ocupantei locului 3, Universitatea Cluj.

„Lupta la titlu pare că se va da între primele 3 clasate, iar deocamdată nimic nu pare deja câștigat. Mai sunt multe puncte puse în joc, iar play-off ul ne poate oferi și mai multe surprize”, potrivit frf.ro.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: farul constanţa superliga feminina