x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Farul, reprimită în Liga a II-a

Farul, reprimită în Liga a II-a

20 Aug 2010   •   00:00

Patronul grupării Farul Constanţa, Giani Nedelcu, a anunţat, vineri, că echipa sa a primit dreptul să evolueze în Liga a II-a după ce a achitat unele datorii către jucători, motiv pentru care Comisia de Disciplină a FRF luase decizia dezafilierii clubului.

"Am plătit o parte din restanţele către jucători, iar cel mai important lucru este că am fost reprimiţi în Liga a II-a. Vom încerca să luăm lucrurile pas cu pas, suntem în discuţii avansate cu Petre Grigoraş pentru funcţia de antrenor. Vor mai veni şi jucători, avem un grup pe care îl vom aduce la Constanţa. Ne propunem o comportare cât mai bună în acest sezon. Aşteptăm lângă noi şi un grup de investitori din Contanţa care să ne sprijine", a spus Nedelcu, care a precizat că va solicita amânarea meciului din prima etapă a Ligii a II-a, cu Viitorul Constanţa.

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a decis, miercuri, dezafilierea cluburilor Farul Constanţa, Poli Iaşi, FC Baia Mare şi Arieşul Turda din Liga a II-a, deoarece acestea nu au făcut dovada către FRF a existenţei surselor de finanţare pentru campionatul care va urma şi, în plus, nu şi-au achitat obligaţiile finanaciare existente în acest moment către anumiţi jucători.

Şefii clubului Poli Iaşi au anunţat, tot vineri, că nu vor face apel la hotărârea FRF.

×
Subiecte în articol: stiri