x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern FC Botoșani, primul punct după 6 înfrângeri consecutive, cu o remiză la campioana Farul Constanța

FC Botoșani, primul punct după 6 înfrângeri consecutive, cu o remiză la campioana Farul Constanța

de Redacția Jurnalul    |    05 Noi 2023   •   20:06
FC Botoșani, primul punct după 6 înfrângeri consecutive, cu o remiză la campioana Farul Constanța
Sursa foto: FC Botoșani

Echipa de pe ultimul loc în Superligă, FC Botoșani, a întrerupt duminică șirul de 6 înfrângeri, reușind să obțină o remiză, în deplasare la campioana la zi, Farul Constanța, după ce în cursul săptămânii moldovenii s-a despărțit de antrenorul Dan Alexa.

Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 (0-0), Farul Constanța ajungând la 4 meciuri fără victorie.

Artean a marcat în minutul 26 un gol anulat apoi pe motiv de offside. Scenariul s-a repetat și în debutul reprizei secunde, cu protagonist principal Louis Munteanu, a cărui reușită din minutul 47 a avut aceași soartă.

Artean a reușit în cele din urmă să deschidă scorul, în minutul 61, după un corner executat de Budescu.

Golul egalizator a venit în minutul 89, tot la capătul unui corner, mingea fiind deviată în poartă la colțul scurt de Dican, în condițiile în care antrenorul Gheorghe Hagi făcuse mai multe schimbări defensive.

Farul e momentan pe locul 6, cu 21 de puncte, cel puțin până la confruntarea dintre FC Hermannstaft și CFR Cluj, de luni.

FC Botoșani face 7 puncte și e în continuare pe ultimul loc în Superligă, la 3 puncte distanță de penultima clasată, Dinamo București, care joacă luni, în deplasare la UTA Arad, echipa de pe locul 14.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FC Botoșani, Farul Constanța